fbpx
Erősítsd immunrendszered aszalt pomeloval!

Az utóbbi években igazi rajongótábor alakult ki a pomelo körül, nem véletlenül, hiszen rendkívül egészséges gyümölcs, emellett számos jótékony hatással rendelkezik, így rendszeres fogyasztásával tökéletesen megerősítheted az immunrendszered a téli időszakban. Mivel ennyire keresetté vált ez a déli gyümölcs, már nemcsak nyers formájában fogyasztható, hanem például aszalt gyümölcsként is, így, ha egy kis nassolnivalóra vágysz, dönts az aszalt pomelo mellett!

Az aszalt pomelo tökéletesen kielégíti az édesség utáni vágyadat, ráadásul kellő energiával tölt fel ebben a formában a gyümölcs, ennek köszönhetően az éhségérzeted is csökken. Az aszalt pomelo fogyasztása, akárcsak a nyers gyümölcsé, jótékony hatással bír a szervezetre, így akár a napi C-vitamin adagodat is pótolhatod az egészséges nassolnivalóval.

Erősítsd az immunrendszered, vásárolj aszalt pomelot kínálatunkból! Ha további információkra lenne szükséged a termékkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Cégünkről:

A Hungarian Flavours Kft.-t két ember álmodta meg és hozta létre 2007-ben. A kezdetektől egészséges, különleges és frissítő újítások sora jelent meg kínálatunkban. Szemes-termék importőrként váltunk ismertté itthon és a nemzetközi piacon is, de ma már három márka büszke tulajdonosai is vagyunk: Természet Áldása, Pome, Café Rosé. A márkánknak és az általunk forgalmazott illetve csomagolt több mint száz különböző terméknek köszönhetően társaságunknak, egészen különleges dolgot sikerül véghezvinnie: igényeiknek és az ízlésüknek megfelelően minden nap emberek ezrei jutnak ellenőrzött és magas minőségű élelmiszerekhez, frissülnek fel és vállnak egészségesebbé gyümölcsleveink, száraz termékeink fogyasztásával.

  • Budapest 1173 Összekötő utca 1 Mesterek Háza
  • +36 1 951 43 83
  • info@hungarianflavours.com
keyboard_arrow_up