fbpx
Pörkölt csicseriborsó, az egészséges nassolnivaló

A csicseriborsó előnyeiről már számtalanszor olvashattál, hiszen aki csak ismeri, ódákat zeng róla! Rengeteg receptből választhatsz, ha el szeretnéd készíteni, és most már a nassoláskor is számíthatsz a csicseriborsóra!

A pörkölt csicseriborsó kiváló nassolnivaló, ropogós és fűszeres, amit akár tévénézés, vagy baráti összejövetelek közben is fogyaszthatsz! Magas rost-, ásványi anyag és vitamintartalma megmarad a készítésekor, így az egyik legegészségesebb ropogtatnivaló, ráadásul a burgonyaszirmokhoz viszonyítva a kalóriatartalma is alacsony, így akkor se kell lemondanod a nassolásról, ha épp diétán vagy! Emellett még a csontjaidat is erősíted, miközben épp kényezteted magad!  Válaszd ki, hogy édes, sós, vagy csípős legyen, és nassolj, amikor csak jól esik! A pörkölt csicseriborsóval csak jól járhatsz!

Kínálatunkban megtalálhatod a pörkölt csicseriborsót, és még számtalan más, az egészséges életmódhoz szükséges terméket! Válogass széles kínálatunkból!

Cégünkről:

A Hungarian Flavours Kft.-t két ember álmodta meg és hozta létre 2007-ben. A kezdetektől egészséges, különleges és frissítő újítások sora jelent meg kínálatunkban. Szemes-termék importőrként váltunk ismertté itthon és a nemzetközi piacon is, de ma már három márka büszke tulajdonosai is vagyunk: Természet Áldása, Pome, Café Rosé. A márkánknak és az általunk forgalmazott illetve csomagolt több mint száz különböző terméknek köszönhetően társaságunknak, egészen különleges dolgot sikerül véghezvinnie: igényeiknek és az ízlésüknek megfelelően minden nap emberek ezrei jutnak ellenőrzött és magas minőségű élelmiszerekhez, frissülnek fel és vállnak egészségesebbé gyümölcsleveink, száraz termékeink fogyasztásával.

  • Budapest 1173 Összekötő utca 1 Mesterek Háza
  • +36 1 951 43 83
  • info@hungarianflavours.com
keyboard_arrow_up