fbpx
100%-os bio gyümölcs-és zöldséglevek, étrend, mozgásprogram egy pakkban!

Az emberek legdrágább és legfontosabb kincse az életben az egészségük, ezért mindent megtesznek azért, hogy megőrizzék, vagyis rengeteg olyan vitamint és ásványi anyagot juttatnak a szervezetükbe, amik ezt biztosítják és elősegítik. Ha Te is gondot fordítasz az egészségmegőrzésre és hatékony megoldást keresel e téren, válaszd a Természet Áldása egészség pakkot!

A Természet Áldása egészség pakkban minden olyan egészségmegőrző terméket megtalálhatsz, amelyek hozzájárulnak a kiegyensúlyozottság és a fittség érzéséhez, ráadásul méregtelenítenek is, így tényleg megszabadulhatsz minden káros anyagtól, helyettük pedig vitaminokkal, ásványi anyagokkal töltheted fel a testedet.

A Természet Áldása egészség pakk nemcsak a szervezetedet tölti fel energiával, hanem hozzájárul az ápolt megjelenéshez is, selymes és csillogó lesz a hajad, bőröd, körmeid pedig megerősödnek, így tavasszal nemcsak a természet, hanem Te is ragyoghatsz!

Szerezd be mihamarabb a Természet Áldása pakkot, ehhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot!

Cégünkről:

A Hungarian Flavours Kft.-t két ember álmodta meg és hozta létre 2007-ben. A kezdetektől egészséges, különleges és frissítő újítások sora jelent meg kínálatunkban. Szemes-termék importőrként váltunk ismertté itthon és a nemzetközi piacon is, de ma már három márka büszke tulajdonosai is vagyunk: Természet Áldása, Pome, Café Rosé. A márkánknak és az általunk forgalmazott illetve csomagolt több mint száz különböző terméknek köszönhetően társaságunknak, egészen különleges dolgot sikerül véghezvinnie: igényeiknek és az ízlésüknek megfelelően minden nap emberek ezrei jutnak ellenőrzött és magas minőségű élelmiszerekhez, frissülnek fel és vállnak egészségesebbé gyümölcsleveink, száraz termékeink fogyasztásával.

  • Budapest 1173 Összekötő utca 1 Mesterek Háza
  • +36 1 951 43 83
  • info@hungarianflavours.com
keyboard_arrow_up