fbpx
Válassz egészséges köretet a főétkezésekhez! – A bulgurról röviden

Az egészséges életmód egyik alapvető tényezője a tudatos táplálkozás, ugyanis a rosszul összeállított étrend nem csak rossz közérzetet okoz, hanem megfosztja az emberi szervezetet az értékes tápanyagoktól is. Meghatározóak a főétkezések, ezért nagyon oda kell figyelni arra, hogy ilyenkor mi kerül a tányérra és milyen párosítással! Nem véletlen, hogy a szakemberek főként a fehér húsokat ajánlják, amikhez rizs helyett véleményük szerint előnyösebb választás a bulgur!

A bulgur folsavban, foszforban, magnéziumban, káliumban és vasban gazdag köret. Rosttartalma több mint ötszöröse a barna rizsének, ezért fogyókúra során, vagy cukorbetegségben szenvedőknek, valamint egészséges táplálkozást előnyben részesítőknek is kiváló választás a bulgur. Székrekedés, renyhe emésztés esetén főként ajánlott, hiszen beindítja az anyagcserét, de ehhez természetesen bőségesen kell folyadékot is fogyasztani!

Ha Te is tudatosan szeretnél táplálkozni, és fontos, hogy mi kerül a tányérodra, vásárolj bulgurt kínálatunkból! Bármilyen kérdés merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal!

Cégünkről:

A Hungarian Flavours Kft.-t két ember álmodta meg és hozta létre 2007-ben. A kezdetektől egészséges, különleges és frissítő újítások sora jelent meg kínálatunkban. Szemes-termék importőrként váltunk ismertté itthon és a nemzetközi piacon is, de ma már három márka büszke tulajdonosai is vagyunk: Természet Áldása, Pome, Café Rosé. A márkánknak és az általunk forgalmazott illetve csomagolt több mint száz különböző terméknek köszönhetően társaságunknak, egészen különleges dolgot sikerül véghezvinnie: igényeiknek és az ízlésüknek megfelelően minden nap emberek ezrei jutnak ellenőrzött és magas minőségű élelmiszerekhez, frissülnek fel és vállnak egészségesebbé gyümölcsleveink, száraz termékeink fogyasztásával.

  • Budapest 1173 Összekötő utca 1 Mesterek Háza
  • +36 1 951 43 83
  • info@hungarianflavours.com
keyboard_arrow_up