fbpx
Válassz egészséges köretet a főétkezésekhez! – A bulgurról röviden

Az egészséges életmód egyik alapvető tényezője a tudatos táplálkozás, ugyanis a rosszul összeállított étrend nem csak rossz közérzetet okoz, hanem megfosztja az emberi szervezetet az értékes tápanyagoktól is. Meghatározóak a főétkezések, ezért nagyon oda kell figyelni arra, hogy ilyenkor mi kerül a tányérra és milyen párosítással! Nem véletlen, hogy a szakemberek főként a fehér húsokat ajánlják, amikhez rizs helyett véleményük szerint előnyösebb választás a bulgur!

A bulgur folsavban, foszforban, magnéziumban, káliumban és vasban gazdag köret. Rosttartalma több mint ötszöröse a barna rizsének, ezért fogyókúra során, vagy cukorbetegségben szenvedőknek, valamint egészséges táplálkozást előnyben részesítőknek is kiváló választás a bulgur. Székrekedés, renyhe emésztés esetén főként ajánlott, hiszen beindítja az anyagcserét, de ehhez természetesen bőségesen kell folyadékot is fogyasztani!

Ha Te is tudatosan szeretnél táplálkozni, és fontos, hogy mi kerül a tányérodra, vásárolj bulgurt kínálatunkból! Bármilyen kérdés merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal!