fbpx

Café Rosé


/

Keverékek zöldkávéval

Zöldkávés keverékek felfedi a kávé igazi arcát.

Polifenolokban gazdag zöldkávé a pörkölés során meglágyul, felszabadul benne a koffein és

kialakulnak a pörkölt kávéra jellemző jegyek. A zöldkávénál a polifenolokra jellemző keserű ízeket érezhetjük.

Café Rosé green zöldkávéval keverék emiatt a pörkölt és pörköletlen zöldkávé megfelelő arányát javasolja.

A pörkölt és pörköletlen összetevők harmonikus aránya a 65:35 %.

Így élvezhetjük a zöldkávé jótékony hatását a pörkölt kávé megszokott ízvilágával.


/

Partnereket keresünk biokávé automata tevékenységhez. Jó helyen jár, ha nagy átmenő forgalommal rendelkező térrel rendelkezik, és elkötelezett híve a minőségi termékeknek. Automatáink kiváló minőségű biokávét tesznek elérhetővé az Ön környezetében is, elérhető áron! Érdeklődjön elérhetőségeinken, ismerje meg ajánlatunkat!


/

Café Rosé biokávé

A Café Rosé biokávé keverékek alapanyagai 100 %-ban bio nyerskávék, amiket a világ minden sarkából importálunk. Dél- és Közép-Amerika, Afrika, India és Indonézia legjobb minőségű, úgynevezett specialty bio nyerskávéit pörköljük.

 

Cégünkről:

A Hungarian Flavours Kft.-t két ember álmodta meg és hozta létre 2007-ben. A kezdetektől egészséges, különleges és frissítő újítások sora jelent meg kínálatunkban. Szemes-termék importőrként váltunk ismertté itthon és a nemzetközi piacon is, de ma már három márka büszke tulajdonosai is vagyunk: Természet Áldása, Pome, Café Rosé. A márkánknak és az általunk forgalmazott illetve csomagolt több mint száz különböző terméknek köszönhetően társaságunknak, egészen különleges dolgot sikerül véghezvinnie: igényeiknek és az ízlésüknek megfelelően minden nap emberek ezrei jutnak ellenőrzött és magas minőségű élelmiszerekhez, frissülnek fel és vállnak egészségesebbé gyümölcsleveink, száraz termékeink fogyasztásával.

  • Budapest 1173 Összekötő utca 1 Mesterek Háza
  • +36 1 951 43 83
  • info@hungarianflavours.com
keyboard_arrow_up