fbpx

Természet Áldása bio hántolt zab

A zab Közép-Európában őshonos. Vízzel főzve kását készítenek belőle.   A zab a gabonák közül fehérjében a leggazdagabb, és igen könnyen elkészíthető.
A természetgyógyászat szerint, és ezt támasztják alá a kutatások is, a hosszabb ideig fogyasztott zab növeli a fizikai erőnlétet, a szervezet ellenálló képességét, és csökkenti a fáradékonyságot... A zabételek nem fekszik meg a gyomrot,és nem telítik el az embert. A zab rosttartalmánál fogva segíti az emésztést, és nyálkaképző anyagai védő hatással vannak a gyomorfalra... A zab csökkeni a vér koleszterinszintjét is, ha az a megengedettnél magasabb. A cukorbetegeknek régóta ajánlják kúraszerű fogyasztását. A természetgyógyászok szerint a nagy olajtartalmú zab kiváló a lassú pajzsmirigy-működésű betegek gyógyításában.   Tartalmaz jelentős mennyiségű kálciumot,B1 és B2 vitamint.   A zabban található béta-glucannak ami még a vércukorszintet is stabilizálja. A rizzsel és kenyérrel összehasonlítva nem emelkedik meg annyira a vércukorszint elfogyasztásuk után. A béta-glucan természetes szénhidrát vegyület. Aktiválja a falósejteket, így segíti a szervezet védelmi rendszerét, elpusztítja a káros betolakodókat, és segít kiüríteni a mérgeket.
 
Zabkása

Hozzávalók:
1 csésze hántolt zab
5 csésze víz
2-3 db alma
30 dkg darabolt mandula, dió, vagy mogyoró
tengeri só
2-3 ek. méz
Megmossuk a zabot, sós vízben puhára főzzük. Lereszeljük az almákat, összekeverjük a zabbal, a mandulával, pici sóval és a mézzel. Hidegen tálaljuk.
A zabkása energiát ad, méregteleníti a szervezetet, megnyugtat.
{customcontent}<p style="text-align: center;"><strong><em> HD termékminta.Az egér görgőjével kicsinyíthet, nagyíthat!</em></strong></p><iframe src="images/hdflashportfolio/hantoltzab.html" style="border:0px #FFFFFF none;" name="természet-áldása-bio-hántolt-zab" scrolling="no" frameborder="0" marginheight="0px" marginwidth="0px" height="588px" width="588px"></iframe>{/customcontent}
 

Cégünkről:

A Hungarian Flavours Kft.-t két ember álmodta meg és hozta létre 2007-ben. A kezdetektől egészséges, különleges és frissítő újítások sora jelent meg kínálatunkban. Szemes-termék importőrként váltunk ismertté itthon és a nemzetközi piacon is, de ma már három márka büszke tulajdonosai is vagyunk: Természet Áldása, Pome, Café Rosé. A márkánknak és az általunk forgalmazott illetve csomagolt több mint száz különböző terméknek köszönhetően társaságunknak, egészen különleges dolgot sikerül véghezvinnie: igényeiknek és az ízlésüknek megfelelően minden nap emberek ezrei jutnak ellenőrzött és magas minőségű élelmiszerekhez, frissülnek fel és vállnak egészségesebbé gyümölcsleveink, száraz termékeink fogyasztásával.

  • Budapest 1173 Összekötő utca 1 Mesterek Háza
  • +36 1 951 43 83
  • info@hungarianflavours.com
keyboard_arrow_up