fbpx

Természet Áldása bio zabrizs

Más néven kétszer hántolt zab. Teljesértékű zab, mely tartalmazza az értékes csírát, rostanyagokat, esszenciális fémeket, olajakat és vitaminokat.
A magok felületi tisztítása a szennyeződésektől részleges hántolással a felhéj eltávolításával és csiszolással van biztosítva.   Gazdag B1-, jelentős mennyiségű E vitamin, valamint vas és magnézium található benne. A gabonafélék közül kitűnik az átlagosnál nagyobb fehérje-, jó minőségű zsiradék tartalmával.
 
Zabtej
 
Hozzávalók: 1 csésze zab, víz, himalaya só, méz
Elkészítés: A zabot megmossuk, átöblítjük, majd egy napra beáztatjuk vízbe.
Következő nap leöntjük róla az áztató vizet és összeturmixoljuk  tiszta vízzel jó alaposan. Ha hígabb tejet szeretnél, akkor több vízzel, ha krémesebbet, akkor kevesebb vízzel.
Turmixolás után szűrd át az egészet egy sűrű szövésű textílián vagy textilzsákon, ízesítsd mézzel és himalaya sóval. A mézet és a sót ne hagyd ki belőle, mert így lesz igazán olyan íze, mint a bolti társának. Így lesz kellemesen iható, csökkenthető vele az íztelensége.
 
Zabtejszín
 
A zabtejszín ugyanígy készül, mint a zabtej, viszont jóval kevesebb vízzel turmixoljuk össze. A zabtejszín használható ugyanúgy, mint a sima, hagyományos, tehéntejből készült tejszín. Teheted nyers levesekbe, gabonakávéba …stb .
 

Cégünkről:

A Hungarian Flavours Kft.-t két ember álmodta meg és hozta létre 2007-ben. A kezdetektől egészséges, különleges és frissítő újítások sora jelent meg kínálatunkban. Szemes-termék importőrként váltunk ismertté itthon és a nemzetközi piacon is, de ma már három márka büszke tulajdonosai is vagyunk: Természet Áldása, Pome, Café Rosé. A márkánknak és az általunk forgalmazott illetve csomagolt több mint száz különböző terméknek köszönhetően társaságunknak, egészen különleges dolgot sikerül véghezvinnie: igényeiknek és az ízlésüknek megfelelően minden nap emberek ezrei jutnak ellenőrzött és magas minőségű élelmiszerekhez, frissülnek fel és vállnak egészségesebbé gyümölcsleveink, száraz termékeink fogyasztásával.

  • Budapest 1173 Összekötő utca 1 Mesterek Háza
  • +36 1 951 43 83
  • info@hungarianflavours.com
keyboard_arrow_up